nyt se tuli! se ihana paketti :). meinasi jäädä saamatta kun pikaisesti lähdin pyörähtämään tuossa alakerran kaupassa. kotiin tullessa tuli postimies vastaan paketti kädessä ja ihan vahingossa huomasin (en siis ollenkaan kurkkinut ;)) että paketissahan lukee minun ikioman nimeni! oo, ajattelin ja kysyin postisedältä että ei kai se minulle ole..ja sain siis paketin :). osoitin äärimmäistä kärsivällisyyttä ja juoksin kotiin asti avaamatta pakettia. noh, oikeesti se johtu siitä että oli se kauppakassi ja kotiavaimet ja tumput toisessa kädessä ja paketti toisessa..loppu kädet kesken.

tässä teille kaunis paketti, mikä paljastui ensinnä:

384584.jpg

ihana paketti ja ihana itsetehty kortti :). hetken aikaa mä sitä hiplailin ja kävi ilmi, että paketissa on jotain kovaa ja jotain pehmeää. tässä on se ihanuus, mitä paljastui:

384585.jpg

uskomatonta! kaksi kokonaista päivää mä olen himoinnut suklaata ja juuri kaupassa päätin että en kyllä osta. ja siinä sitä on :). sny:ni on ilmiselvä ajatustenlukija. ja kolme kerää ihanaa, ihanaa lankaa. lanka on minulle vallan uusi tuttavuus, kun tässä meidän tuppukylässä ei ikävä kyllä nuo lankavalikoimat päätä huimaa. eipä siinä, vasta viime aikoina oon innostunu tekemään kaikennäköstä kaikilla erilaisilla langoilla..normaalisti oon ollu vannoutunu 7veikka-ihminen.

niin minulle tehty paketti että en olisi ikinä uskonut että voi joku näin osatakin..ihan sanat meinaa nyt loppua. siis kiitos!! nyt sitten päässä surraa että mitäs siitä tekisi..on kyllä niin pehmoista ja voi vitsi. joko mä sanoin kiitos ;).

tämmöinen alku viikonlopulle täällä. en valita :). meinataan olla viikonloppu pitkästä aikaa ihan vaan kotona. mulla ois pari ompeluprojektia ja puoltoista villasukkaa neulottavana ennen maanantaita. maukan täytyy varmaan piilottaa nuo unelmaiset ylläolevat viikonlopuksi ettei mee vaan niiden hypistelyksi, hih. niin siis langat, ei suklaata! mä todellakin aion syödä sitä jo heti tänään.

hmm..mulla ois muuten edelleen tuo ylpeys ja ennakkoluulo kattomatta..kuulostaisko teistä hyvältä jos mä kattoisin sitä ja söisin suklaata..ja sipsejä, koska suklaa ja sipsit on yks maailman parhaista yhdistelmistä. toinen on ranskalaiset ja pehmis. kokeilkaa :).