jouduin nimittäin etsimään tämän napin

award

alkuperää kohtalaisen kauan. se on lähtöisin täältä, ja tässä on lainattuna tärkein kohta myöntämisperusteista:

"This award will be awarded to those that are just nice people , good blog friends and those that inspire good feelings and inspiration! Those that care about others that are there to lend support or those that are just a positive influence in our blogging world!"

mä oon mä ja jaan tän osiin.

'to those that are just nice people' - pipale (jonka kanssa voi puhua vaikka kuinka hölmöistä asioista vaikka kuinka pitkään)

'good blog friends' - teija (joka vaan on teija :))

'those that inspire good feelings and inspiration' - satu h. (bloggaa aina iloisesti ja tekee erilaisia asioita ja muistaa käydessään kommentoida)

'those that care about others that are here to lend support' - katja (joka on mm luvannu opettaa mulle ne neliöt, ja on muutenkin hirmuisen ystävällinen ja kiltti)

'those that are just a positive influence in our blogging world' - virkku (lukekaa mikä tahansa juttu virkulta ni ymmärrätte mitä mä tarkotan :))

näin :). ja samalla kiitos ihan jokaiselle siitä että on mitä on. tässä oli mukana sekä vanhempia että uudempia tuttavuuksia, niitä joiden kanssa ollaan enemmän jutuissa ja niitä joiden kanssa vähemmän tai ei ollenkaan. mä en kuitenkaan halunnu rajottaa tätä niin että ottaisin huomioon vaan ne tutuimmat blogit.

nyt mä käyn ilmottelemassa arvomerkeissä, iloista sunnuntaita :).