ku mä aloin tehä sitä pipaa..ja koska mä oon mä, ni mä alotan ihan ohjeen mukaan ja lopulta alan soveltamaan. tän ei pitäny tulla mulle ollenkaan, mutta siitä tuli ihan mun näkönen. tämmönen mä siis oon ;).

877520.jpg

jokainen voi varmaan kuvitella mikä taistelu käytiin et maukka suostu pitämään tota päässään kuvaushetken ;).

seiskaveikkaa, nelosen puikkoo, helpon pipon alkua ja sipun sekopäistä luovuutta. hassupipa :). oikeesti toi tummempi on sitte tummanruskeeta.

tänään tein tuohon ton rusetin ja ompelin, muuhun en oo tänään kyenny. jouduin jäädä neuletapaamisestakin pois ku oon kipeenä. töissä olin ja söin lääkkeitä ja sitte tuntukin jo ihan hyvältä ja kuvittelin että pääsen tapaamiseenki mutta plaah. harmittaa.

oli muutenki vähän paska päivä, väsytti ja ketutti ja ärsytti ihan tasan kaikki, eniten oma olo. mut postissa oli niin ihana yllätys että mä oon ollu yhtä hymyä sen jälkeen - velma-kummityttöni oli piirtäny mulle nimpparikortin ja lähettäny kuvansa, ihanan kuvan. mä esittelen sen taideteoksen huomenna :). vien sen töihin, pukukaapin oveen. siellä sitä piristystä kaipaa eniten.

nyt on pakko mennä köllimään. onneks mulla on kaks päivää vapaata, saan parantua rauhassa.

ai niin! hassupipan paino on 69 g. 10% pudotus on siis aloitettu ;). tämä menee tietty pipoiluihinkin, lisäilen sen noihin molempiin paikkoihin huomenna ku on energiaa.

kauniita unia toivottaa sippu hassupipoinen.