..vaikka välillä melkein epäilytti. kyseessä on siis jälleen osa 'eroonnoistalangoista'-projektia. lankana oli taasen jotain varaston aarteita sieltä 80-luvulta. en tiedä mitä lankaa, hirmuisen pehmeää ja ihanan kevyttä! ja vielä sitä onneksi jäi jäljelle pari kerää..tähän meni siis jotakuinkin 2,5 kerää:

405492.jpg

leveyttä sillä on jotakuinkin 40 cm ja pituutta arvelisin pari metriä. tämän hellepäivän huiviksi nimetyn ihanuuden ohjeen löysin täältä, kiitoksia vain :). tuota oli tosi mukava tehdä, nopeeta ja helppoa. se tuli oikeestaan ihan huomaamatta. siksi siis epäilin että valmistuuko se koskaan, ku mulla on tapana jättää tommoset isommat asiat aina vähän odottelemaan..

kyllä mä tossaki välissä tein yhen sukan (samaa varastontyhjennysprojektia..) kun ei joka paikkaan aina mahu pitkien puikkojen kanssa neuloskelemaan.

nyt kun tuo valmistui ni otin sitte haasteen vastaan ja uskaltauduin vihdoin kokeilemaan kirjoneuletumppuja..eipä se kyllä ollu ollenkaan vaikeeta vaikka oon aina niin kuvitellu :), oikein mukavaa puuhaa kun saa ihan kunnolla keskittyä. sitte ku ei huvita/voi keskittyä ni saatan saada sen toisenki sukan tehtyä. katsotaan..en ois kyllä noita tumppuja varmana uskaltanu vielä kokeilla, mutta kun suvin mielestä se on hauskaa ni päättelin että sitten varmaankin minäkin siitä tykkään. näinhän se on.

sukista tuli muuten mieleeni, löysin bloggaillessani tuon salaisen sukankutojan..ja ennen ku huomasinkaan, ni olin mukana :). saapa nähdä mitä sitä saa sitten aikaseks.

tätytynee lähteä ulos, ois jo toista päivää reilu 20 astetta pakkasta ja aurinko paistaa ihan täpöllä!

i-ha-naa!