cd-levyjä askartelutarkoitukseen. kommentteihin kiitos laita että kyllä kiitos ja sähköistä osoitetta niin pistän viestiä tulemaan, kerjäilen osoitteita ja jakelen tietoja.

niitä tuli välittäjän kautta =D eli siis tulin sanoneeksi että jos on roskiin menossa niin tänne vaan. juuri tuli kyselyä että oliko mulla jotain rajaa, että otanko mä niitä niin ku 200 vai miten. no enhän mä ihan niin montaa, ei niitä pysty säilömään ollenkaan. sanoin kuitenkin että otan kaikki vastaan. ei tarvi sitten roskiin heitellä. postikulut siis haluan maksettavaksi niistä, käyn vaikka ens viikolla punnaamassa vaikka sen että paljonko postipate haluaa 10 levystä. tietysti jos joku haluaa niistä jotain vastinetta antaa niin en pistä vastaan xD.

ed: taava oli ystävällisesti kommentoinut että: 'Voin jo heti kertoa, että 10 kpl postikulut on 1,40e. Samaan hintaan menis kyllä 14 kpl kuoressa kokoa c5. Jos taas käytät helpostikuoria, joita postissa myydään 20 kpl satseissa, niin saat laittaa 500g eli 28kpl tavaraa ja postimaksua tulee 0,85e/kuori.' kiitti taava :), säästit minulta vaivannäkemisen vaivan.

levyt matkustaa mun tykö vasta noin kuukauden päästä että ihan pääsiäiskortteihin nämä eivät ikävä kyllä ehdi.

jeh, siinä kaikki tällä kertaa. laitan tähän vielä tämän vanhan kortin kuvan missä cdtä on käytetty uudestaan. jos joku kokeilematon ihmettelee. tai innostuu :).

378792.jpg