pitkän harkinnan jälkeen päädyin säärystimiin. halusin noroista jotain käyttökelpoista jota tulee myös käytettyä, jota voi käyttää sekä sisällä että ulkona ja johon riittävät nuo saadut 2 kerää. sitten kun vielä halusin että saan kulutettua molemmat kerät kokonaan, ni ei sitä itse asiassa tarvinnu kovin pitkään miettiäkään ;).

jotten ois aivan kuollu tylsyyteen pelkän sileen kanssa, tein maailman simppelimmän kuvion tuohon eteen. tai sivulle, miten ikinä haluankin säärystimet tassuihini asetella:

971555.jpg

jostain syystä kamerassa ei tänään suostu makro tarkentamaan, kuva voisi olla parempikin. tykkään ku on vähän jotain mutta ei missään nimessä ton enempää, koska mikään ei saa viedä huomiota tältä langalta.

971554.jpg

tykkään tykkään. lankaa meni se koko 100 g mitä sitä tulikin, käytin niin viimeseen asti ku ikinä voi..meinas jo tulla paniikki tota toista tehdessä että näinköhän se riittääkään jos käsiala sattuu olemaan vähän erilaista. hyvin kävi.

10% saldoon siis miinusta tästä 100g

ja edellisen postauksen huivista 50g.

näin se homma etenee ;). kassi-alma muuten linkkivinkkasi löytämään sisimmän itsensä, tai ainakin pornonimensä..voiko tota olla kokeilematta?

iloisin keskiviikkoterveisin,

tina tiukkapeppu

myös mieheni heikki heppi lähettää lämpimät terveisensä kaikille täällähillujille

=D.