no ei, vaan kaikki alkoi siitä kun minä eksyin anittan luo ja sielläpä oli  esitteillä läjä postimerkkejä - ulkomailta - jotka anitta oli jostain komeron kätköistä kaivanut, ja päällä siis pohdinnat että mitäs niistä. minä bongasin sieltä tämän:

tjaa..enpä näytäkään kuvaa, se on niin suttunen. toi kamera taas..ärrinmurrin mä sanon. siis vika ei oikeesti ole mussa ;), vika on siinä että mä en oo saanu luettua käyttöohjeita ku tossa on vaikka mitä hienouksia ja säätöjä ja vaikka mitä. no mut mä bongasin sieltä semmosen kauniin, kauniin postimerkin (laitan siitä kyllä myöhemmin kuvan, tai voittehan käydä anittallakin katsomassa sitä) ja ilmotin heti välittömästi että mä voin ostaa sen jos ne uhkaa lentää roskiin. en tiedä mikä siinä muhun niin vetos. no sitten mä sain ihanan viestin, että mä kyllä ihan saan sen merkin :). eilen se sitten tuli, ja tuli myöskin jotain ihan muuta, jotain aivan ihanaa.

nimittäin toinen postimerkki. no ei vaan. tai joo, tuli sieltä semmonenkin, mutta tuli jotain sitäkin ihanampaa. tämän näytän vaikka laatu ois mikä, katsokaa nyt kuinka ihana ja suloinen se on:

495188.jpg

ihan pienenpieni tipukassi!!! siis nyt mä just tajusin että tossa kuvassa näkyypi selkeemmin kaikki muu mitä tohon kuvaan on osunu =D, voi vitsit. eli meiän sotkunen keittiönpöytä. siellä taustalla on muuten kaks neulottua kanaa, eli noi höyhenet ei tuu tuolta tipukassista vaikka se hassusti siltä näyttää..

no joo, otan siitäkin paremman kuvan joskus. huoh. kerran siellä anittalla siis ihailin tommosta pikkukassia ja nyt mä sain semmosen :). oon kyllä ihan pulassa että minne mä sen laitan, koska sen pitää olla niin että kaikki näkee sen, mutta niin ettei se kastu tai mene rikki. ku ei nyt viittis kuitenkaan ihan sitä varten lähteä lasikaappia ostamaan..? paitsi mä voisin laittaa sinne kaappiin myös tämän:

495190.jpg

jee, melkein hyvä kuva :). ihana kortti, eikö oo! mä laitoin sen tonne pääsiäisasioiden sekaan keittiön pöydälle että se on esillä siinä. siitä tulee niin hyvälle mielelle. ja niin..maze-kirjanen. aivan ihana. mä just päivänä muutamana kattelin sen opetusvideon ja kävin mielessäni läpi mun paperivarastoa mutta vielä en tuommosta tehny..nyt se on pakko ku näkee ihan livenä että miten ihana se onkaan :).

tämmöisiä täällä siis. eilen oli vauhtipäivä, ennen ku lähdin töihin (puoli yhen aikaan ku täällä tota lunta oli se 10 senttiä ni piti ottaa aikaa tolle matkalle) tein soijamakaronilaatikon ja leivoin pullaa ja sämpylää. mä oon leiponu pullaa oikeesti joskus vuonna en ees muista milloin. se on muuten varmaa että hämeenkadulla en leiponu ja mitä luulette, tuliko sitä harrastettua uudenmaankadulla? vai oliko se niin että mä olin vaan baarissa koko ajan =D. kuitenkin, mä leivoin semmosen puolen litran taikinan ja siitähän tuli ihan hirrrrrveenä niitä pullia! meillä on pakkanenki täys niitä. no okei, ei se nyt ihan täys oo mut siellä on niitä kuitenki..

niin siis maukan sisko miehinensä on tulossa tänään illalla, siksi leiposin. ajattelin että saavat jotain ruokaa ku tulevat ja on sitte kerranki poikkeuksellisesti jotain kahvin kanssa tarjottavaa..ne tulee tosiaan siis joskus ihan illalla, ovat varmaan täällä vähän ennen ku mä tuun töistä kotia ennen kymppiä. ne tulee siis maukan porukoitten kyydissä ja on tässä pari päivää ennen ku menee kanssa mökille. harmi ku mä oon vaan joka päivä töissä.

siksi mun piti muuten myös nukkua tänä aamuna pitkään. että jaksais edes vähän seurustella illalla. mutta ei. mä ku oon tottunu puol 7 heräämään ni mähän sitte heräsin hitto. toivottavasti ei iske yhtä paha väsy ku eilen, olin töissä ihan putoomispisteessä. kunnes terveellinen ja tehokas energiajuoma pelasti mut :). tänään onki mun viimenen kkauppapäivä. ihan heti en oo menossa uudestaan. ei siis sinänsä mitään vikaa mutta ei mua huvita toi ajeleminen kyllä ollenkaan. huomenna mä rupeen taas kiskantädiks ja siinä hommassa pysyn myös ens viikon. paitsi sitte mulla on tiistaina välipäivä ja teen muita töitä..tää on tää työttömän arki kuulkaa rankkaa..

palo muuten pahasti vati kelassa yks päivä kun kävin..en viitti ees selittää. alkaa uhkaavasti verenpaine nousta ku ajatteleeki. nyt mun tekee mieleni puuhastella jotain, joten koitan keksiä jotain puuhasteltavaa mitä mä voisin suorittaa niin että maukka ei herää..mitäköhän se vois olla..? nii maukka on kotona, niillä alko pääsiäisloma. pääsivät eilen pääsiäisen kunniaks kaksi tuntia aiemmin ja nyt se vaan hengaa..tiistaina niillä on koulua vasta. tän ku ois tienny aikasemmin ni en ois kyllä ottanu noita huomisia ja ylihuomisia töitä. mutta rahaahan se vaan..joo.