pitihän se vimmulle ihan oma paikka laittaa :). tässä se avaa joululahjapakettiaan:

355805.jpg

vimmu on siis sekarotuinen (kultainen noutaja/cockerspanieli) vanha herra. tässä vielä 10 vuotta, helmikuun 22 päivä kuluvaa vuotta (joka on siis 2007) tulee 11 vuotta täyteen. samanlainen hösääjä se on ku oli pentunakin..ja tietysti maailman ihanin koira:).

koirissa, ja kaikissa eläimissä on ehkä parasta se, että ne ei kiukuttele. aina ne tulee häntä heiluen vastaan vaikka ois herätetty kesken unien. ne jaksaa aina lohduttaa jos on paha mieli, eikä ne koskaan jää märehtimään mitään. mä oon yrittäny ottaa vimmusta oppia aina ku on paha kiukkupäivä. sillä lailla välttää kummasti turhaa kiukuttelua.

ja hölmökin se on. pienenä se oli hirmusen arka ja pelkäs ihan kaikkea, varsinkin tien reunassa seisovia rekkoja..nyt se on paljon vanhempi ja hitusen viisaampi, eikä enää ollenkaan niin arkajalka. vaikka kyllä se pelkää ihan mitä sattuu jos se on sillä päällä. ilotulitusraketteja se pelkää tietysti, mutta ei onneks kovin pahasti enää.

joku aika sitten se valvotti meitä koko yön ku sillä oli ilmavaivoja. koska se se on pelottavaa jos joku! joka kerta ku siltä pääsee paukku ni se pinkasee paniikissa karkuun mahdollisimman kauas. kohta se sitten tulee nurkan takaa kurkkimaan että joko sitä uskaltaa tulla takasin. tietysti se tällä kerralla jatku melkeen koko yön ja koira juos ympäriinsä ja vinku ja vikisi ja yritti hypätä sänkyyn, koska siellä on turvallista. mä juoksin sen kanssa puol yötä ulkona ennenku tajusin että ei sillä mikään hätä ole. lopulta mä aloin aamuyöstä sitte vaan itkemään ku vimmu lymyili vessassa suihkukopissa (joka noin niinku normaalisti on yks pelottavimmista paikoista maailmassa, koska vettäkin se pelkää), ni mä olin siis ihan varma että koiraparka on tullu hulluks.

maukka sai sitte mut rauhotettua ja vimmukin hetkeks asettu niin että mä nukahdin. maukka oli sitte valvonu melkeen koko loppuyön, ku sama meno oli jatkunu mut mä en siihen enää heränny ku olin niin kovin väsyny.

semmonen tapaus.

maailman suloisin kuva maailman suloisimmasta koirasta:

378817.jpg