olen saanut ensimmäisen apupupuni valmiiksi :). sen nimi on siis Apu Pupu (lausutaan apuuu pupuuu, intonaatio nousee loppuun. kokeilkaa, hauskaa on xD). siitä ei tullut lainkaan täydellinen. pupulanka on villaa, ja jostain syystä äärettömän vaikeaa  neuloa siististi ja myöskin ei niin laadukasta. en tiedä mistä se on kotoisin. äidin kätköistä :). täytyy käyttää johonkin mihin ei tule vanua sisälle. jokatapauksessa päätin tehdä tuon loppuun ja vaikka se on hieman epämääräinen, korvatkin harottaa, niin mulle se on jostain syystä kamalan rakas. laitan siitä kuvan, jos tekin tykkäisitte siitä. sille saa kyllä ihan vapaasti nauraa, en ota nokkiini ollenkaan, heh.

360199.jpg

 

pidän tämän siis itselläni, koska tuo villa kun oli mitä oli, niin veikkaan ettei kestä kovin kovaa rakastamista. käyn tänään ostamassa kunnon lankaa ja teen sitten ihan kunnon pupun. mietin hetken että olenko mä ihan p*ska ihminen jos pidän ton, mutta sitten päätin kuitenkin että parempi se kai on pitää täällä niin ei kukaan lapsiparka pety siihen, että pupu menee rikki. näin. olkaa vapaasti eri mieltä.

sitten on vielä pakko sanoa, että koskaan en ole tehnyt yhtään mitään tämmöstä pehmolelun tapaista. aina vaan sukkiatumppujakaulaliinojashaaleja..ja jostain syystä mulla oli kamalat paineet että tuo ei voi onnistua. mutta se onnistui. eli jos haluaisit tehdä apupupun, mutta et osaa, niin osaat kyllä :).

voi vitsi! oikeesti se kyllä luonnossa ei näytä noin pahalta. Apu-reppana..