oltiin viikonloppu mökillä. että siellä on kyllä aina ihan yhtä ihanaa :). alku ei ollu kyllä se maailman lupaavin - lämmöt oli ollu päällä keskiviikkoaamusta lähtien, muttamutta..kun päästiin perille perjantaina kahen aikaan niin sisällä oli lämpöä +4 astetta! hrrr. aika viileetä oli. äkkiähän se lämpö sitte nousi ku laitettiin kaikki vekottimet ihan täysille.

mä en kyllä nyt jaksa ees hehkuttaa, se on kuitenki kaikille varmasti selvää että mökillä on ihanaa. eilen sitten oli mulla vähän kipee olo (maukalla oli perjantaina) ja sitte lopulta sain kauheen migreenin. se meni tossa yön aikana mukaohi ku vedin kaikki pillerit mitä kotoonta löyty, mutta tuli tänään takasin. murr. asiaa ei tietysti helpottanu se, että jouduin olee kuitenkin tänään töissä. nyt ei kyllä enää satu, mutta on se ärsyttävä migreeninjälkeinenväsymystila (joka todellakin ON yhdyssana ;)) ettei vaan jaksa mitään. vähän mä jaksan kuitenki, valmistelen sny:lle lähetettävää pukettipakettia..kävin tänään vähän ostamassa asioita. khih.

eli. viikonloppu oli ihana. nyt väsyttää. siinä tärkeimmät :). ai nii..pakkanen intoutu taas. viikonloppu mentiin ihan lämpösissä tunnelmissa, ei ollu ku maksimissaan 15 astetta pakastusta, nyt on mittari taas yli kahenkympin. pitäskö kokeilla nukkumista?