pakko pikkipikkasen hehkutella, sain tänään melkein valmiiksi paketin joka on lähdössä matkaan kohti salaista neuleystävää :). voi että, mie niiiiin haluisin kertoa että mitä ja minkälaista mutta kun ei saa :o). mutta vähän paljastan: hieno! tai no, tuohan on vain minun mielipiteeni ja enemmän toivonkin että paketin saaja pitää siitä. edes vähän.

tänään on pakkasta jotain 27 astetta, aika viileää siis. sain unskin lämmitykseen ku vähän kävin potkimassa sitä tolppaa, mutta katsotaan nyt suostuuko se ollenkaan käynnistymään ku ihan jäässä on, auto-parka.

luin eilen jostain blogista, itse asiassa täältä, aika mielenkiintosen keskustelun. joka siis käsitteli mm sitä, kun ihmiset inhimillistää lemmikeitään. keskustelu jäi mieleen koska mulla ois ollu pari kohtalaisenkin nasevaa kommenttia kaikille urpoille, joiden mielestä eläimet on vaan eläimiä ja plaah. no joka tapauksessa, mitäköhän nämä ihmiset (siis nämä jotka pitävät eläimen inhimillistämistä sairaana) ajattelis siitä, että minäpä inhimillistän jopa meidän auton xD.

tietämättömille tiedoksi siis, auton nimi on uuno, se ei siis ole sen merkki.

inhimillistää on muuten kiva sana. sekä sanoa, että kirjoittaa. kokeilkaa :).

täytyypä jatkaa tuon paketin kanssa, jospa sen vaikka saisi valmiiksi...