kävin äsken kurkkimassa siellä täällä ja voi vide mitä löysin tylsyyden tappamiseen - meemin missä oli kokonaiset 100 (sata!!!) kysymystä. joo, mä ajattelin. täytänpä tämän ja vasta sitten jatkan virkkuuta. ekat 20 kysymystä oli joo ihan asiaa mut pari niistä oli vähän semmosia..lapsellisia. semmosia että rupesin miettii että oisko kannattanu ensin joko lukee ne kysymykset tai ainakin kattoo että onko sitä sittenkin eksynyt jonku teinin mestoille..no empä kattonu vaan ihan täydellä innolla kopioin ne kysymykset ja ei ku täyttämään.

arvatkaapa mikä oli se kysymys minkä kohalla päätin et joo antaa olla..? ette ikinä arvaa vaikka kuinka miettisitte! mutta miettikää. jos pääsit ees lähelle ni lupaan mainetta ja kunniaa (ja kymmenen kerran terapiakortin =D).

***

hei, päivän käsillätekemisruokavinkki näin pääsiäisen alla. (tervetuloa vaan kaikille osallistujille tänne sinin omaan niksikeittiöön!) eilen jostain luin ja tänään pistin käytäntöön.

kananmunista, keitetyistä siis, on kyse. minä kun en tänä pääsiäisenä ehdi maalailemaan :(, mutta hyviä tuli näinkin: kiedo siis raakan kananmunan ympärille puuvillanarua (kohtalaisen napakasti mutta on tietysti mukavaa jos muna pysyy ehjänä) sikin sokin. keitä narutetut munat sipulinkuorilla varustetussa vedessä.

siinä se oli kaikessa lyhykäisyydessään tämän päivän vinkki. munista tulee kauniita, ruskeita raidallisia..tosiaan niin, tässä kannattaa siis käyttää valkoisia munia :).

kokeiltu siis on. sen lisäksi että toimii - kauniita muneja tuli - tulin tässä käyttäneeksi valkoista puuvillalankaa. lanka värjäytyi samassa syssyssä kauniin keltaiseksi, eli kaksi kärpästä yhdellä istumalla. tosin olin laittanu narut tietysti umpisolmulle joka hankaloitti värjäyksen jälkeistä elämää, eli kannattaa vaikkapa rusetoida naru.

itse asiassa aika sama koska se väri ei kuitenkaan tartu solmukohtaan..eli jos ei halua silkkaa valkoista siihen mitä ikinä langasta tekeekin, joutuu solmukohdan leikkaamaan. jeh. ei siitä tietysti mitään toppia kannata alkaa virkkaamaan ja tuskin väri pysyisikään, ajattelin lähinnä kaikkiin koristeasioihin tätä keltaista käyttää.

niin, se kysymys johon lopetin:

23. oletko koskaan viillellyt itseäsi ollessasi suihkussa ja katsonut, kun veri virtaa hissuksiin alas viemäristä..?

olisitkos arvannut?