pakko se oli munki ku muutki..bongasin tän ehkä miljoonasta blogista ja nyt sen tein. ei jaksa muutakaan ku tuli nukuttua kovin huonosti - heräsin yöllä siihen että oon ollu astetta oudommassa asennossa ja niska on niin jumissa et ei puhettakaan pään kääntämisestä. niin siistii mennä töihin xD..sitte niin tietysti loppuyö meni heräillessä koko ajan, siis joka kerta ku vaihdoin asentoa ni heräsin siihen äkilliseen tuskaan. hemputti. no mut niin. tämmönen mä nyt sit oon sen testin mielestä:

Edellisten vastaustesi perusteella:

Olet 60 % Impulsiivinen

Seuraava kaavio kuvaa vastaustesi sijoittumista

Ekstrovertti --------*------------ Introvertti
Käytännöllinen ----------------*---- Intuitiivinen
Ajattelija --------------------* Tuntija
Impulsiivinen ----*---------------- Harkitsija

(pmmp)

Vastaustesi perusteella seuraava luonnehdinta kuvaa persoonallisuuttasi

Olet mieleltäsi avoin, sinulla on mielikuvitusta, olet huolehtiva ja ulospäin suuntautunut. Ihmistyyppisi nauttii elämän suuren näytelmän seuraamisesta, ja pohtii mielellään ihmisten motiiveja ja tarkoituksia. Kaltaisellesi ihmiselle mikään asia elämässä ei ole merkityksetön. Siksi toisten ihmisten mielestä saatat toisinaan olla liian varuillasi, herkkä tai epäluuloinen. Olet valloittava, karismaattinen ja nerokas supliikki-ihminen. Olet lahjakas moniosaaja, ja voitkin menestyä useilla alueilla elämässäsi. Sinua stressaavat ammatit, joissa on selvät säännöt ja toimintaohjeet "tee tämä tällä tavalla." tai joissa vaaditaan logiikkaa, faktoja ja yksityiskohtia. Ihmistyyppisi ei jaksa keskittyä kauaa samaan asiaan, ja monet mielenkiinnon kohteet saattavatkin vahingoittaa menestystäsi pitkäjänteisyyttä vaativassa työssä. Parhaiten sinulle soveltuvat ammatit, joissa voit aloittaa projekteja ja sitten innostaa toisia saattamaan ne päätökseen.

***

erityisen totta on kohta: 'sinua stressaavat säännöt' =D. ei oikeesti, siis aika hyvinhän tuo osu kohillensa..epäluuloiseks mä en kyllä itseäni sanois. mutta sehän olikin että toisten mielestä mä saatan sitä olla. en kyllä usko että musta monellekaan tulee mieleen ensimmäisenä toi epäluulonen..? noh, nyt se on siis kuitenki tehty..täytyy lähtee metsästää muuta puuhaa. tai jos ois oikein fiksu ja yrittäis tehä tolle niskalle jotain ennen töihin menoo. vois vaikka venytellä. tai neuloa, se parantaa kaikki vaivat. yhtä mekoketta haluisin ommella (tai koeommella, teen sen enste vaan lakanakankaasta ja mietin että teenkö sitä) mut sitä en kyl uskalla nyt..jeh.