minun tekemäni ja lähettämäni salaiset sukat ovat siis perillä sinikalla, käykää siellä kurkkaamassa kun en muistanut tuota kuvaa ottaa. olin kyllä niin kiukkunenkin niitten sukkien kanssa että siksi varmaan unohdin, olin niin kovin tyytymätön niihin. kyllä ne tosin tuossa kuvassa näyttää ihan hyviltä :).

sinikka toivoi yksivärisiä, ohuita pitsisukkia jollakin muulla kuin perinteisellä kantapäällä. aloin ensin tekemään vallan toisia sukkia mutta meni tosiaan hermot aika pahasti joten vaihdoin perinteiseen pitsisukkaan. mallikerran oppii helposti ulkoa ja minä tykkään noita tehdä. jossain on netissäkin se ohje..mutta missä? enpä muista. noh, ne on kuitenkin nyt tehty ja ranskalaisella kantapäällä. kokeilin sitä itsekin ekaa kertaa ja tykästyin kovasti, kannattaa kokeilla. hmm..mitäs vielä? niin, valkosta nallea ne on. täältä ei kauhian paljon erilaisia vaihtoehtoja nallen väreillä löytyny - ainakaan nättejä - ni ajattelin että kun tekee valkosen ni ne voi värjätä :). todistin kertaalleen nerokkuuteni =D.

nyt on pakko lähteä takaisin ompelupuuhiin. nii, ja  nyt kun on tuosta meidänkin kohdalta järvi vihdoin sula, ni sinne on muuttanu sorsaperhe. tai siellä on joku kolmiodraama kai meneillään, kaks urosta ja yks naaras..maukka oli eilen käyny antamassa niille pari palaa leipää ni se isompi uros oli sitä pienempää kurmottanu ihan täysillä. hmph.