jos vaan päättäis joskus jotain ja sitte tuleekin se suurempi asia: jos vielä pysyis päätöksessään. mut kato ei. anna hyvän kiertää paketeista puhun. mut en valita kyllä olleen, nyt oon tyytis :).

parveke on kunnossa, wuhuu! se on ihana. mä tykkään ainakin, varmasti viihdyn siellä useita kesäpäiviä. ens viikonloppuna on tiedossa siis parveketupaantuliaiset. jos saamme vieraita (tai vieraan) tänne, on meno astetta hurjempaa - saatetaan ottaa toisetkin oluet ;).

hmm..ihania vauvauutisia tänään sain :), taisin jo joku aika sitte mainita että kaikki vaan lisääntyy, ja tiedossa oli siis 8 raskaana olevaa immeistä. nyt tiedän enää 7 ja maailmassa on yksi pieni ja suloinen (oletettavasti) ihminen lisää. ihanaa. sormet syyhyää jo puikkojen pariin, nyt ku tietää sukupuolen ni on helpompi valita langan väri.

takasin kudinten kimppuun. aamun kulutin siivoten. maukka tuli puoliltapäivin ja halusin että täällä on lattiat pestynä ja muutenkin siistiä, ni ei tarvii sitte yhteistä aikaa kuluttaa siivoomiseen. nyt me ollaan pussailtu melkeen kaikkien eropäivien edestä ja kohta on iltalenkin vuoro.

löysin tänään ihan vahingossa huippublogin, linkitän sinne huomenissa, nyt tää netti temppuilee niin innolla että oon onnellinen jos tämäkään tulee julkaistua.

ainiin. osallistukaa arvontaan.