liityin fufoihin:

70969.jpg

ajattelin että jos saisin sen koivunlehtishaalin vihdoin valmiiks..ryhmän painostuksesta siis ;). samalla voisin ylittää itseni ja kasata myös sen toisen saunasukan, ensimmäinen kun on ollut valmiina ties kuinka kauan.

fufoilun kunniaks oon tällä viikolla myös tehnyt yhden villasukan. toista ei huvittanutkaan tehdä, joten aloitin puuvillaisia vauvan tossuja. tein yhden. nyt aloitin vihdoin sitä laukkua..jonka voi kanssa laskea ufoihin,eikö voikin? langat ja kahvat ja ohje on olleet jo pitkän aikaa neulekorissa mutta en oo saanu vaan alotettua. lisäks mulla on yks iänikusen vanha ristipistotyö. löysin sen ku nyt pistelin niitä..pah, ne kuvat on edelleen kamerassa, esittelen myöhemmin.

luin itä-savoa. poikkeuksellisesti, koska en oo jaksanu viime aikoina lukea aamulehteä. enkä mitään muutakaan. jopa nytti on kahelta viikolta lukematta ja se on jo varsin outoa! joka tapauksessa nyt luin, ja hyvä että luin. kävi ilmi että tässä ihanassa kaupungissa järjestetään puistojumppaa kolme kertaa viikossa! miten hauskaa :). keskiviikkosin vieläpä uimahallin takana, eli siitä ainakin pääsee suoraan uimaan. siellä uimahallin takana on siis myös ranta. noita muita paikkoja mä en ees tiedä mut täytyy tutkia. sehän ois ihan hurjan hullua, puistojumppaa! just sopivaa mulle =D. maksaaki vaan 2 €.

heräsin viime yönä myrskyyn. ja mähän en kyllä ihan helposti herää ku kerran oon nukahtanu, eli meteli oli aikamoinen. ja ei siis ukkostanut viel silloin, vaan tuuli vaan niin älyttömästi ja sato aivan hulluna - sade hakkas kattoon ja ikkunaan ja voi sitä ihanaa ropinaa! ukkonen alko sitte jonku ajan päästä, mutta ei tullu päälle. hirveesti teki mieli lähtee ulos, mennä rantaan kattomaan myrskyä. en viittiny, kello oli kuitenki jo yö.

vimmu otti tosi rauhallisesti. jopa sen ukkosen. ei se kyllä nukkunu tietystikään, muttei myöskään hötkyilly ollenkaan. makoili vaan ja kuunteli. johtuu varmaan siitä että se on tottunu kaikkeen kolinaan ja melskeeseen, ku sitä kuuluu iltasin aika usein tuolta tehtaalta. ei onneks mitään häiritsevän kovia ääniä, mut sen verran että toi hermoheikko otus oli aluks vähän peloissaan. nyt sitä ei kiinnosta ne äänet niin ku yhtään, ja näköjään osa ukkospaniikistakin on kadonnut. hyvä.