joku aika sitten oli ihanitsessä ilmotus, joka meni näin:

Kaappien ja laatikoitten siivoilu tuotti kaupan muovikassillisen verran 'joutavia' lankoja, joten lahjoitetaan tämä sika säkissä -periaatteella. Langat ovat pääasiassa neulosjämiä, seassa on paria efektilankaa ja vähän puuvillalankoja, pääasiassa materiaali mitäsattuu. Muutamissa kerissä on jopa vielä vyöte. Epämääräisen näköinen kokoelma epämääräisiä värejä.

kuten arvata saattaa, näin koko tekstistä tasan kaksi sanaa: lahjoitetaan lankoja.

toki minä hyvänä ihmisenä halusin oitis pelastaa langat ja antaa niille hyvän kodin :). langat asuivat sonjan luona lappeenrannassa, joten asiasta käytiin meillä kotona seuraavanlainen keskustelu:

'kulta..onko tästä pitkä matka lappeenrantaan?'

'miten niin, mitä siel on?'

'lankoja'

'liian pitkä'

aha, okei..maksoin siis postimaksut (joka olikin kyllä vähemmän ku bensakulut ois ollu, vaikkakin olishan se ollu mukava käydä lappeenrannassa) ja tänään hain pussin postista..huhhuh, sanon minä. minkä määrän sitä saakaan tungettua lankaa muovipussiin :). sippu on tyytyväinen. huomenna pykään kuvallista postausta kasaan, nyt on siliteltävä lankoja ja pari pistoakin olis vielä tekemättä..

muuten, mielettömän ihanaa! täällä kasvaa kieloja (harhar, kirjotin ensin vahingosse keiloja =DD) ihan joka paikassa! mieletöntä. tykkään niistä ihan hirveenä.