ennen ku töihin lähtee..mistä tämä löytyi, en muista..seurasin lamppumeemiä ja siellä tupsahti jossain tämä vastaan. huomenna esittelen mäki meiän lamput ja valaisimet, kyllä. mutta se testi. löytyi a-lehtien sivuilta ja osasi kertoa minusta seuraavaa:

olet

tulosH_2.jpg

Olet sitä tyyppiä, joka ehostaa kasvonsa kauppaan lähtiessään ja jota roskalaatikollakaan ei voi yllätä verkkareissa. Pienenä olisit voinut uppoutua prinsessaleikkeihin päiviksi. Naisella ei voi mielestäsi olla koskaan liikaa kenkiä tai huulipunia. Naisellinen olemuksesi saattaa hämätä yksinkertaisempaa. Järkesi leikkaa kuin stilettikorko ja pääset useimmiten tavoitteeseesi ilman, että muut edes huomaavat oveluuttasi.

täytyy kyllä myöntää että ei ois voinu pahemmin hakoteille mennä =D. toki toi hame-korkokengät-meikki-yhdistelmä on ihana mutta ei kyllä kovin jokapäiväistä..kengistä olen samaa mieltä ;). no joo huulikiiltoja ja -punia löytyy reilusti mutta niitä on kyllä enemmän sudittu muiden naamaan ku omaan.

minkä takia muuten usein naisellisuuteen yhdistetään toi että pitäs aina olla ihan tiptop? mun mielestä naisellisuus on jotain ihan muuta..

luonnollisesti tosta järjen leikkaamis osiosta oon samaa mieltä =D.