noniin..alotetaanpa siitä siasta säkissä J. katsokaa ja ihailkaa:

608292.jpg

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

no joo ei se nyt niin hyvältä näytä..entäs tämä:

 

608321.jpg

 

oih ja voih :).

 

ja kyllä kävi onni näitten lankojen kanssa, siis oishan sieltä voinu tulla vaikka mitä (tai niin..ei kai kaikki näistäkään väreistä tykkää?) mutta esimerkiks toi vihree kotiväki:

 

608273.jpg

 

tää on just sitä mitä oon kattellu pitkään, tykkään tosi paljon tosta vihreestä. mikä siitä tulee, tiedä en vielä. ehdotuksia otetaan vastaan. kuhan saan itelleni siitä jotain. muutenkin on ihania lankoja, ja kivoja määriä..että ei oo pelkkiä pikkukeriä joista ei saa mitään. huippua, kiitos sonja J.

 

koko paketti tuli mulle maksamaan siis vähemmän ku oisin joutunu pulittamaan 2 kerästä kotiväkeä..nyt onki onneks oikea neulomavimma päällä. tän päivän oon harrastanu ristipistoja ja paketti on taas lähtenyt matkaan..siitä lisää kun se on perillä. mukava pitkästä aikaa pistellä, kiitos vaan tuula kun sait mut innostumaan! 

 

nyt täytyy lähtee parvekkeelle seuraamaan  jännitysnäytelmää - alakerran naapurin koira on ollu karussa jo jonku aikaa (siis tunneista puhutaan, ei esim päivistä) ja nyt se sitte käy tossa pihassa juoksemassa ja haukkumassa muttei anna ottaa kiinni.

moiks.

 

hahaa, luulitteko etten muistuttais arvonnasta?