ihanaaleijonatihanaa :). hitto. jouduin poistumaan olohuoneesta ku alko niin älyttömästi jännittämään. ei kato vanhan sydän enää kestä ;). menin siis keittiön puolelle, siivoilin ja valmistelin ruokaa. siinä vaiheessa ku mentiin jatkoajalle ni mä jouduin jo tasasin väliajoin pistää veden täysille valumaan etten kuule mitä tapahtuu =D. tosin siis tiskasin siinä samalla etten vallan turhaan sitä vettä valutellut.

peliä kuunnellessa tuli mieleen että on se vaan hienoa että suomesta löytyy 'uusia' nimiä; nummelin oli aivan mainiosti koistisella korvattu. tuli hullun hyvä mieli sen pojan puolesta kun se onnistu noin mainiosti. mahtavaa. mutta miettikääpä vaikkapa huomista finaalia ilman antero mertarantaa!! ei se tuntuis kyllä juurikaan lähellekään samalle, ei. eilenkö se oli ku tuli urheilukanavalta se suomen edellinen matsi uusintana (tai jälkilähetyksenä, miten vain) ja sen sitte selosti joku kukalie. ei se selostaja siis ollenkaan huono ollu, ja tiedostan varsin hyvin että se on tosi vaikee duuni (ei musta siihen ainakaan olis mutta ois kiva kokeilla kyllä..) mutta niin. ei ole mertarannan voittanutta ku lätkästä puhutaan.

GetImage.asp%3Ffile%3DKirjat%255CWEB_Sii

eli tähän aiheeseen ei lisättävää.

kisaa katsoessa, siis sillon ku vielä kykenin olemaan telkan kanssa samassa huoneessa, jatkoin virkkuutani. virkkasin, virkkasin, suunnittelin, epäilin, hain uuden kerän, virkkasin senki puoleenväliin, epäilin vähän lisää ja purin koko pskan. hemmetti. mut kerran purettu on paremmin tehty joten sinänsä ei ole kovin suurta käyrää havaittavissa.

siitä siideristä..se mitä join eilen. se oli fizz cooler ja mulle tuli siitä sitte lopulta vähän huono olo. koska sitä oli liikaa. mut heti ku terassille pamautan ni semmonen on tilauksessa kyllä. tänne muuten rakennetaan terasseja ympäriinsä, aivan ihanaa ku tulee kesä! käytiin taas käpystelemässä kaupungilla tänään ja kyllä sitä vaan jaksaa vielä hokea jonkun aikaa että tää on niin ihana kaupunki!

ostettiin ihania lahjajuttuja joihin pitää vähän sitä oman käden jälkeä pykätä, harmi ku en voi kertoo mitä ne on ja mitä varten, niin hyvä idea oli että haluisin kovasti hehkuttaa :). sitte käytiin kirppiksellä. ostin 5 käsityölehtee - joita ei oltu varmaan koskaan ees luettu, ihan uuden näkösiä kaikki - 2 eurolla. toisella kirpparilla vierailtiin nyt ekaa kertaa ja se se vasta hyvä paikki olikin. ensimmäisenä löysin tietysti lankaalankaalankaa, mutta koska olen päättänyt niin en ostanut. (ja huom! eilen prismassa oli myös lankaa 1€/kerä enkä sitäkään ostanut, hyvä sini!) sitten siellä oli niin ihania kenkiä niin paljon että mä meinasin suorastaan läkähtyä. ja mikä tärkeintä, ystävällinen palvelu.

me mentiin sinne 15 minuuttii ennen sulkuajan joten ei kauheesti kerinny ku kiertämään kerran ympäri. ostin mä kirjan kuitenki ku kovasti tykkään nicholas sparksin kirjoista, ja sieltä löyty sitten juurikin sparksin kirjottama 'käännekohta', joka on siis ehkä ainoo kirja mitä mulla ei ko kirjailijalta ole. seki oli uus ja makso 3 euroo..eli kohtalaisen mukava hintataso. pitää mennä sinne uudestaan kun tässä kerkiää, se on mukavasti tossa meiän aika lähelläkin ni ei mee kauaa käpytellä sinne.

no asiasta miljoonanteen mut oonksmä koskaan kertonu teille ravintola raflasta? siis ravintola, jonka nimi on rafla. minkälainen mielikuva siitä tulee teille? joo, siis mä ainakin (ja muutama muukin mukanaolija) sain semmosen fiiliksen että se on varmaan semmonen rento ja mukava paikka, ehkä jopa vähän..junttimainen. no junttimainen on väärä sana, mutta toivottavasti ymmärrätte mitä mä haen. no joo. me mentiin sinne. tämä tapahtu siis sillon helsingissä, tää kyseinen ravintola löytyy siitä bar9:n naapurista. ihme mesta. taustalla soi joku jazz, ja mulla oli juhlareleet päällä ja tunsin että oon aivan oikein pukeutunu sitä paikkaa varten..kaiken huippuna siellä oli kolme tarjoilijaa (vai oliko neljä?) joista ainoastaan yks puhu suomea! kelatkaa, niitten kans piti asioida englanniks! paikassa jonka nimi on rafla.

ravintola rafla kuulostaa ihan siltä vanhalta, aika huonoltakin, vitsiltä. tiedätte varmaan mitä tarkotan.

nyt mä voisin vähän taas virkata. no en tod. aion tehdä jotain ihan muuta. jos vaikka purkaisin jotain, hehehee.