virallisena valvojana toimi rakas mieheni, joka myös itsevaltiaan tavoin päätti palkintojen lukumäärän. kirjoitin jokaisen osanottajan nimen pienelle, keltaiselle post it-lapulle, ryttäsin ne elämäni innolla ja survaisin (meinasin tähän kirjoittaa perhekalleuteen xD) siihen ainoaan PERINTÖkalleuteen joka meillä on. mariskooliin. oikeestaan meillä on niitä kyllä kaksikin kappaletta, eli ei se ihan ainoo oo ;).

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

ensinnäkin tarinan päätti nimimerkki 'Lady in Red', joka ei ollut jättänyt osoitetta blogiinsa eikä sähköpostiinsa. leidi on hyvä ja ilmoittautuu sähköpostiini, kiitos J.

 

nyyyyt päästään asiaan. maukka sekoitti laput, sulki silmät, ja nosti sieltä voittajan. joka on –tittidiiiiii-  juulia. onnea. hauska sattuma, voitin juuri joku aika sitten juulian arvonnassa. vuoroin vieraissa siis. koska maukka on niin kovin reilu, hän nosti sieltä vielä kakkospalkinnonkin saajan. onnea niina J.

 

laittakaapa sähköpostia tulemaan ja sinne nimeä ja osoitetta, palkinnot lähtevät matkaan ensi tilassa tai hieman sen jälkeen.

 

kiitos kaikille osallistuneille!