siis käykö teille koskaan niin että laitatte jalkaan sortsit/verkkarit/muut vastaavat, joissa on siis vyötäröllä kiristysnaru. pidätte niitä housuja jalassa pari päivää. yleensä nauhat on niin löysällä että niitä ei tarvitse edes aukoa, ja jos tarvitsee niin vedätte poikkeuksetta edes katsomatta oikeasta narusta? kunnes lähdette pienelle pyörälenkille, jäätte istuksimaan järven rannalle kallioille, poljette tappovauhtia kotiin pissahädän yllättäessä ja juoksette suoraan ovelta vessaan. ja SILLÄ HETKELLÄ narut kuin itsestään menevät umpisolmuun niin tiukalle että ei puhettakaan että sais housut pois jalasta..? yritä siinä sitten kiemurrella (kun tässä iässä yritän pärjätä vielä ilman tenaa ;)) samaan aikaan kun yrität pysyä niin paikoillasi että solmu on edes mahdollista saada auki. huoh.

***

joku hauska ihmislapsi oli keksinyt ook:hon huippuhauskan kesätekeleen: meidät jaettiin pareihin, ja jokainen lähettää parilleen 250 g tilkkuja :), maksimissaan siis 20*30cm/pala. parin tehtäväksi jää tehdä näistä tilkuista..jotain. mitään muita kankaita ei ole lupa käyttää, mutta kaikkia kankaita ei tarvitse käyttää. hauskaa, eikö. minä tietysti ilmoittauduin ihan saman tien ja tänään sain parini tiedot sähköpostiini. täytyypi lähteä kangasvakkoja tutkimaan.

***

fufoilu on jatkunut tänään, saunasukkia olen värkännyt. ja tosiaan se koivunlehtishaali. en purkanutkaan sitä, unohdin kertoa. neuloin reunuksen ja päättelin, näin minulla on suorakulmion mallinen koivunlehtipöytäliina. lisäksi tuo ei-julkinen ufo, joka oli siis jo kertaalleen fo eli valmis, meni osittain sitten kuitenkin purkuun..huoh..ja tänään oon sitäkin värkännyt. ja leikelly 3d-kuvia.

on ollu sinänsä vähän tylsä päivä että heräsin migreeniin ja se jonku aikaa jatku ennen ku sain sen pois. maukka-kulta polki keskustaan hakemaan mulle särkylääkettä <3. se on ihana. eniveis ois ollu hirviä hinku tehdä kaikkea mutta ku ei vaan kyenny.

ens viikolla lienee luvassa jo kuvallista postingia, maukka tosiaan unohti kameran laturin viimeks mökille ja siitä pääs akku loppumaan. nyt sen iskä toi sen laturin mökillä käydessään ni pääsen napsimaan kuvia niistä fufoistakin. jos jaksan ja ehdin, ens viikko on töitä vuorotta.

moikkis :).