lisää lapsia vaan tulee maailmaan, toissapäivänä yksi ystävä sai taas lapsosen. ihanaa :).

tosi väsyny olo mulla, mut mähän sanoin että tuun olee ihan poikki ku joutuu ajamaan. ja sitte vielä ku on hirmu matalapainetta ilmassa koko ajan ja se vaikuttaa muhun aina tälleen kesän alussa tosin väsyttävästi. ens viikolle en kyllä ota lisää töitä vaikka tarjottais, enenen. tai ainakin yhen vapaapäivän aion pitää ;).

tiksa soitti eilen, ne tulee velman kanssa tänne heinäkuun alussa. kivaa! toivottavasti on kauniit ilmat ni päästään johonki, tylsää jos joutuu vaan sisällä kökkimään. tosin sit voi ajaa aina kerimäelle kirkkoa kattomaan. velma ei siellä varmaan kauaa jaksa möllistellä, mutta hetken kuitenkin. ne ei kerkee olla ku yhen yön (koska mul on niin urposti töitä ettei melkeen koskaan oo 2 päivää peräkkäin vapaana, paitsi sit ku on ni tiksalle ei käy =D), joten kovin moneen paikkaan me ei sitte ehitäkään. tärkeintä onkin että velma pääsee sinne leikkipuistoon. okei, okei, ollaan rehellisiä. tärkeintä on että mä saan tänne kylään jonku lapsen jonka varjolla pääsen tutustumaan siihen leikkipuistoon. nih.

mukava kun tulee ihmisiä kylään.

vitsi että on muuten, nyt mennään siis asiasta miljoonanteen, mutta on ollu joskus aikoinaan mettätyötki oikeita töitä. telkkarissa just näyttivät ku tommosen paksun männynki tietysti käsin sahasivat ensin poikki ja sitte ei ku kirveellä hakkaamaan paksuja oksia.

en sitte saanu sitä työpaikkaakaan, mitä hain. kyllä toki arvasinkin sen sen haastattelun jälkeen mut kyl se silti melkein harmittaa. ei siitä sen enempää, muuten mua alkaa taas v*tuttaa se itse haastattelu ja en nyt jaksais ajatella sitä, saati alkaa vaahtoomaan siitä.

täytyy lähtee ulos, ehin sitte kattomaan ykkösen aamuohmelia :), sit pitääki taas lähtee töihin.

olipas muuten sekava teksti..

pus.