vitsi, eksyin taas huutonettiin yhtenä päivänä. joojoo, mä en sais mennä sinne olleen mut ihan vahingossa siis ja nopeesti kävin vaan ku muistinkin että mullahan ei oo rahaa! no mutta, vahinko oli jo luonnollisesti ehtinyt tapahtua ;). ei vaan. tarjosin neulekirjasta 2 €. en nyt muista lukiko siinä sen tarkemmin koko kirjasta mitään ja jos lukikin ni eihän mua kiinnostanu..no, mä sain sen kahdella eurolla. plus postikulut. maukka makso sen (pus). tänään se tuli.

oh!! siis ihan oikea kirja, kovakantinen siis. uusi neulekirjasto-sarjaa ja osa kuusi. sisältönä pitsineuleita ja vauvaneuleita. oih, miten ihana pieni kietaisupaita ensinutuksi, aina 50senttisestä asti. (nyt muuten jos joku muistaa kuka kyseli keskosille neuleohjeita ni vinkatkaa, eikös tuo olis sopiva koko?). siis se oli ihana! mulla on kietaisupaidan kaavat vauvalle, ja toi oli ihan sitä samaa mallia. ja sitä on siis kaikki kehunu, on oikeesti vauvalla toimiva ja helppo pukea. sit siellä oli aivan ihana aurinkohilkka vauvalle, semmoi pitsinen.

ja niitä pitsejä :). muutama huiviohje ihan kokonaisuudessaan ja sitte kaksi sivua pelkkiä erilaisia pitsikaavioita. nyt se on pakko tehä se feather and fan..mietin sitä tosta lidlin virkkauslangasta missä on kultaa sekana, miltäköhän se näyttäis..? niinku semmosena hienosteluhuivina..

joo, aivan ihana kirja. kyllä kannatti. odotan hulluna sitä että saadaan kirjahylly. tai siis kolmas kirjahylly ku noi kaks on jo niin täys ettei niihin mahu siis yhtään mitään, ja haluisin saada ihan vaan pari hyllyä mun neulomakirjoille ja askartelukirjoille.

ihanaa kun on vapaapäivä, taidan heti kokeilla tota huivia ja lankaa..sit pitää ettiä illaks vaatteet. ai mitkä vaatteet? no juhlavaatteet. tai ainakin hame. ja paita ja taidan laittaa sen boleron. ja meikata. nooooooooh, me ollaan menossa - tittidiiiiii - oopperaan! katsomaan lucia di lammermoor. kovasti sitä oli kehuttu, hauska se on nähdä.

ei me siis olla kumpikaan ennen oltu oopperassa ja ei me tajuta siitä mitään =D. mutta kun saatiin vapaaliput. ihan huippua! se tarina on mielenkiintosen tuntunen, ja erityisesti joka paikassa on kehuttu sitä kohtausta missä lucia tulee hulluks. jännittää ihan! 

mie tuun sitte huomenna kertomaan että mimmosta oli..että jaksetaanko me ees istua siellä se kolme tuntia ;).