meillä oli vimmun lääkäri tänään. kontrolli niistä munuaisarvoista. nii, ja sit piti tietty taas vähän kurkkia peppuun ku sil on ollu noita anaalirauhasongelmia. eikä ihme, toinen rauhanen oli melkein puhjennu. no mut niin, siitä otettiin sit samantien koko pieni verenkuva. toinen vaihtoehto oli siis et ois ottanu pelkät munuaisarvot mut mä sitten aattelin et ku kerta rahaa on ni pistetään menemään ;). ei, vaan oikeesti arvelin että parempi kattoo sitte kaikki kerralla ni ei toivottavasti oo mitään yllätyksiä odotettavissa hetkeen.

koska otsikko oli mitä oli, varmaan fiksuimmat arvaakin että kaikki oli kunnossa. itse asiassa enemmän ku kunnossa. se lääkäri oli sitä mieltä että jos oikein hyvin on käyny, ni voidaan ehkä mahdollisesti vaihtaa normi seniori-ruokaan mutta siihen pitää lisätä ravintolisää ja blah. vaan ei. vimmu pääsee ihan normaalille ruokavaliolle, koska sillä oli kaikki arvot aivan täysin kohdallaan, aivan kuin ei vanhasta koirasta olisikaan kyse :). ihanaa.

joo, ja oikeesti..siis meiän vimmuhan tosiaan inhoo eläinlääkäreitä, tai lähinnä pelkää niitä. ainoo paikka mihin se suostuu tulemaan ilman kummempia taisteluita, ja missä se myös käyttäytyy kohtalaisen normaalisti on animus. siellä se ei tee muuta riiviömäistä ku oksenna matolle. se on aivan sama mihin suuntaan ja millä nopeudella sitä yhtä ainoota mattoo yritään repiä siinä kohtaa ku koira alkaa kakomaan ni siihen matolle se tulee aina. kaupungin eläinlääkärillä se kunnostautu paskomalla lattialle..arvatkaa hävettikö!! se ei oo siis koskaan ikinä milloinkaan..mut toisaalta, animuksessa tota arkajalkaa ei oo koskaan pakotettu tutkimuspöydälle, tuolla pakotettiin. ja tehtiin kaikki inhottavuudet siinä. ja heti ku vimmu pääs lattialle ni hupsis vaan..

tuola herttualassa se on ainoastaan käyttäytyny hysteerisesti, kunnes se tänään jotenki kai kotiutu sinne..se lääkäri kun tosiaan joutu puhdistamaan ne anaalirauhaset ni toi koira piekutti. ihan päin naamaa. kaikkee ne eläinlääkäritki joutuu kestämään.

746535.jpg