äh, no ei nyt lain. tänään blogikierroksella koin taas elämyksen joka jätti varjoonsa kaiken muun..noh, se oli vähän liioteltu lause ;). sillä blogikierroksella kuitenkin kävin reissusta palanneella satu h:lla. joo no oommä saattanu niitä ennenki nähdä mut nyt ne jotenki kolahti. ja niinhän siinä kävi että huivinalut ja langat ja muut tykötarpeet joutu hetkeks sohvannurkkaan häpeemään. samaten purin ne yhdet alotetut sukat (sniikkerit oikeesti, ja purkutuomio tuli liian vähästä silmukkamäärästä) ja niistä langoista syntyi:

710722.jpg

se ei ole kauhian hieno, ja tuossa vähän vinksallaan - eli oikeesti se on ihan symmetrinen :). mut jos ottaa huomioon että se oli mun eka yritys, ja mä en edelleenkään oo mikään kirjoneuleen taitaja, ni hyvä se on. ja kiva oli tehdä. mulla on jo suunnitelma noista..näytän sitten :).

muutama viikko sitte luettiin lehestä kaupungin kahdesta luontopolusta. toinen on pituudeltaan 2 km ja toinen 9 km. tämä lyhyempi, eli karhuvuoren luontopolku, on täällä kaupungin itäpuolella joten luonnollisesti päätettiin katsastaa se ensin. ihana paikka. ihan metsää vaan, mutta ihanaa.

jaahas..eipä tänään vuodatusta kiinnosta enempi kuvien lisäily, joten luontopolkuturinat jää toiseen päivään. pah. nymme meinattiin kattoo joku elokuva ku ei vaan jaksa muutakaan. mul on huomenna aamuvuoro ja sit meillä onki molemmilla perjantaina vapaapäivä..joten huomenna lienee luvassa muutama olut tossa kotiterassilla ;). ihan muutama vaan, koska perjantaina pitää olla sen verran energiaa että jaksaa siirtää sängyn. siis joo-o, kuulostaa helpolta mutta sehän tarkottaa sitä että ensin siirretään yöpöytä (jonka alempi taso täytyy ensin tyhjentää ja rymytä sängyn alta pöytälampun johto ja repiä se pois seinästä..) sitte aletaan riekkumaan sängyn alla olevien laatikoiden, muiden tavaroiden ja ennen kaikkea pölypallojen kanssa ja plaaah. että ei sitä ihan kauheessa kankkusessa tommosiin ponnistuksiin pysty!

tämä siis siksi että pieni kummityttöseni, velma, tulee kylään meille, ja pienet ihmiset ei tietysti osaa nukkua ilman seinää vieressä. tai osaa ne kai, mutta emmä kyllä halua että se putoo sängystä.

ja asiasta aasinsiltaan, suvi ja noora, saatte kunnian nukkua meidän uudella sohvavuoteella ensi kertaa, se tulee meille ens keskiviikkona :). luvassa siis sekasortoa ja paikattomia tavaroita täällä.