terkkuja vaan joensuusta niin :). me mentiin sinne kunnon dyykkausfiiliksen kanssa ja voi..löytyihän sieltä jotain..

kankaita, eri värisiä, ihania ja enemmän ihania..

760559.jpg

jotkut hieman retroja..tosta 'love is'-kankaasta tulee niin lapsuus mieleen että meinasin pakahtua ku löysin sen. kysykää vaikka suvilta, se oli puhelimen toisessa päässä ihmettelemässä mun äännähdyksiä =D. taustalla näkyvä turkoosi kukkakangas on jo kovaa vauhtia muodostumassa kassiksi..

760562.jpg

oh, ja lankoja..köh ;). nuo kiiltävät mitkä näkyy taustalla on marjapuuronpunaista novitan silkya, puhdasta viskoosia vuodelta jolloin tavarat hinnoiteltiin markkoina. siitä tulee minun oma minttumaarini. edessä oleva victoria ei ole noin lilaa ja se mitä siitä tulee isona, on arvoitus. tuolla alakulmassa näkyy pienesti valkoisa, se on maailman toiseks pehmeintä lankaa, 75% angoraa ja loput villaa. ihanaa.

760563.jpg

merkkejä, erilaisia, erikokoisia..

760565.jpg

pitsejä ja matonkuteita. näillä jatketaan virkkausmattoa, pitsit menee mihin milloinkin. mulla on pitsivimma pahimmillaan, tungen sitä taas hetken joka paikkaan. muutama nappikin näkyy alhaalla..

760568.jpg

eikä ihme, niitä tuli muutama (pussillinen) hamstrattua. jaa mitä mä näillä teen? nooh..katja sano että nappeja ei voi koskaan olla liikaa ja mä tietty vaan uskoin sitä..

760570.jpg

noiden lisäks valkkasin pussillisen solkia ja hakasia. laukkuihin tietysti. niitä ainakaan ei voi koskaan olla liikaa ;). laukkuihin menee myös naistä suurin osa, vuoriksi.

760576.jpg

huivejakin tarvitaan, niitä sai ihan valmiita. näiden kanssa joutu pahasti hillitsemään itteensä, huiveja kun ei koskaan voi olla liikaa (ha-hah). nuo mustapohjaiset on ihan jättikokoisia. ihania. täytyy tehä vaan niihin sopiva laukku..

760575.jpg

ja lopuksi mun henkilökohtanen lemppari, viime hetken löytö, koko jotakuinkin a4. no arvatkaapas mihin aion sen laittaa..?

760580.jpg

joo-o, siitä tulee oiva laukun läppä.

nyt on sohva täynnänsä kankaita ja muita ihanuuksia..ja ennen ku mä rupeen niitä siivoomaan paikoilleen (missä näiden paikka ees on ku meillä ei oo tilaa??) ni täytyy tehdä pikku suunnitelmia. että mitäs sitä sitte tekiskään näistä kaikista.

tärkeintä ei pidä silti unohtaman: suuret kiitokset katjalle seurasta ja kyydistä ja mielettömän jättikokoiset kiitokset jaanalle tästä kaikesta :).