meille muutti eilen mikro :). siis meillähän oli ihan toooosi hyvä ja vaan vuoden vanha mikro..ei itse asiassa sitäkään. ei ku olipa, puolitoista vuotias. se meni rikki. alko vaan kipinöimään. se oli se päivä ku mä ensin kaadoin maustepussin lattialle ja siihen tonnikalapurkista öljyt päälle, elämäni huippuhetkiä. no mutta, me vietiin se rikkoutunut kapine takas kauppaan ja ne latas rahat käteen siitä. tää oli joskus alkukesällä..ehkä keväällä.

oli se muuten kevättä koska mä ostin samalla reissulla hyvinkään tiimarista sannille helmiä. se oli siis ekan snyn aikoihin. jeh. eniveis me ei sit hyvinkäältä heti mikroo löydetty/ostettu ja hyvin ollaan pärjätty ilman sitä mut nyt tuli semmonen mikro-olo ja kaupassa oli kivan näkönen ja mukavan hintanen masiina ni me ostettiin se.

(mie pääsen koolailee, jei!)

sopuhinta selittyi ainakin osin ku luin käyttöohjetta (alustuksena kerrottakoon että mikro on mallia for dummies - siinä on kaksi nappulaa mistä voi kääntää ja kaksi mistä voi painaa):

1. Avaa luukku, pane ruoka uuniin pyörivän alustan luukku.

2. Paina (6) painiketta Valitse tehotaso tehokytkimellä (1) Valittavana on viisi tehotasoa. Valitse tehotaso tehokytkimellä (2). Valittavana on viisi tehotasoa. Tehokytkimellä voidaan valita mikä tahansa näistä tehotasoista.

3. viisi tehotasoa. Valitse tehotaso Valittavana on viisi tehotasoa. voidaan valita mikä tahansaaikakytkimellä (5) Paina PYörivä pyöriä ja uuni käynnistyy Kun aika on kulunut loppuun, lyhyttä äänimerkkiä, valo sammuuteksti End

oikolukemiseen ei ole siis rahaa tuhlattu =D. tää oli melkein yhtä hauskaa ku erään deitti-ilmoituksen lukeminen.

mikro on hyvä, me testattiin sitä eilen valmistamalla mikropokkornia. hyviä tuli. söin niitä ja tein hyshys-juttuja. on se aika vuodesta :).