kiitos! paketti kotiutui tänään :), ihana pehmeä paketti. mä kuvaan sen ja esittelen sen huomenna. mä tykkäsin siitä, kiitos ihan hirveesti.

eilen meni perille minun

Syksyn sävyt -vaihto

-pakettini. paketti lähti minnalle varsinais-suomeen, ja sisältö oli:

977877.jpg

värit on yllättäen heikot. kuvittele kaikki kirkkaammaksi niin saat paremman käsityksen paketista. minna on kova tyttö leipomaan sukkia, sukkia, sukkia ja sukkia. päätin jotakuinkin ensimmäisenä, että lähetän jotain ihan muuta kuin sukkalankaa. hahtuvaa siis. 100 g punakeltaoranssia ja 50 g keltaista. lisäksi keltaisia puuhelmiä, syksyn lehti (tein huovasta ja ymppäsin jotain väliin. oisin halunnu heijastimen tehdä, mutta mun heijastinkangas oli teillä tietymättömillä), omena-kaneli-tuoksukynttilöitä ja jaffa-keksejä. ja kortti tietysti.

kynttilät oli aika riskiostos ku niistä joko tykkää tai ei, mutta ainahan ne voi antaa eteenpäin. mä oon ite polttanu tuoksukynttilöitä parvekkeella jos on olleet liian voimakkaan tuoksusia sisälle. tuoksuu partsilla hyvälle :).

töissä oli tänään tiimipalaveripäivä. ei oikeestaan ois jotenki yhtään kiinnostanu mennä sinne mutta tosi kivaa siellä oli! paljon asiaa ja paljon naurua, hirmu hyvä fiilis jäi. oltiin koko päivä tuolla paviljongissa, jossa en oo siis koskaan käyny. ollaan kyllä maukan kanssa mietitty että pitäs joskus uskaltautuu syömään sinne. no nyt uskalletaan. aivan sairaan hyvät ruuat!

siel oli alkukeitto ja alkuruuat - joo, siis jotain katkaraputerriiniä vaimitälie, suolalihaa, jotain muuta lihaa, jotain lihasalaattia (en siis kattonu kauheen tarkkaan ku en ite syö lihaa), tonnikalapastasalaattia (hullun hyvää!!), kurkkua, tomaattia, salaattia, etikkajotainsalaattihässäkkää, oliiviciapattaa, patonkii...lista on loputon. pääruokana oli paistettuu lohta, kasvisgratiinia ja paahdettuja perunoita. siis paahdetut perunat?? never heard mut ne oli siis kokonaisii perunoi joissa oli samanlainen kuori ku lohkoperunoissa. mie-lettömän hyviä!

huomenna onki sitte iltavuoro, sitä ennen koitan ehtii puuhailla, kuvailla ja raportoida teille siitä kaikesta :).

ai! meinannu unohtuu. mut se talent-ohjelma!! hei oikeesti! kaiken muun mä vielä jotenkuten pystyn ymmärtämään, mut et viime kerralla siel oli joku äijä joka 'laulo', siis veti playbackina jtn pashaa ja takana keikku kolme muikkelia. ja se pääs jatkoon?? wtf!? voin mäki hei mennä vetää sinne playbackinä ihan mitä vaan ja lupaan että kuulostan hyvältä..voe gsus..