se oli ykkösen aamuohmelista. paitsi on täälläkin saatu aikaan vaikka mitä, niinku yhdet kertut purettua..samaiset mitä tein edellisessä tapaamisessa. ne tulivat siis valmiiksi ja menivät purkuun yhdessä hujauksessa. joululahjat on siis samassa pisteessä ku ennenkin (niitä on siis turha odottaa). villapaita on edelleen vailla hihoja kun pistely vie kaiken ajan. ja työt! ei sillä, mähän oon vaan tyytyväinen ku niitä on, mutta kyllä sitä vaan ehtii enemmän kaikkea jos ei tarvii kuluttaa aikaa töissä ;). tänään meen myöhäseen iltaan ja sit on poikkeuksellinen kahden päivän vapaaputki. eli loma. tänään aion siivoilla ennen ku lähen töihin ja nuo kaks päivää sit kököttää tässä sohvan nurkassa ja kattoo houseja ja neuloo ja pistellä ja jos vielä aikaa jää ni tehdä joulukortteja.

viikonloppuna mulla oli ihana korttivimma päällä ja sain aikaan niitäki oikein urakalla. kaikille oli jo tehdessä jokin tarkoitus ennemmin tai myöhemmin, joten eipä näytellä niitäkään. ihana oli pitkästä aikaa näpertää jotain. oli muutenki ihan tosi ihana lauantai, meillä oli yhteinen vapaapäivä, ja niitähän ei ole koskaan liian usein :). oltiin vaan ja möllötettiin. maukka innostu poikkeuksellisesti kattomaan telkkaa, sielt tuli se ohmeli mis ewan mcgregor moottoripyöräilee maailman ympäri jonku charleyn kanssa. niin siis sielt tuli se koko sarja putkeen, jotain seittämän jaksoo kai. no se katteli niitä ja mä tein kortteja ja käytiin välillä lenkillä ja pussailtiin ja syötiin ja illalla saunottiin. ihanaa :). luntaki tuli, ihan kunnolla sateli. osa on sitkeesti pysyny maassa vaikka lämmintä on ollu. muistaakseni tänään luvattii jotain plus viittä, että se sitte niistä lumista.

hmm..niin, sitte illalla tosiaan muistettiin ne keskiviikolta jääneet bisset ja siiderit..ku lähettiin paariin ni jäi kaljat kaappiin =D. no mut niin, ei huolta enää. pelattiin trivial pursuit musavisaa ja juotiin ne ihan viimeseen pisaraan. eilen oli töissä vähän väsyny olo..mut onneks menin vasta kahteen ja selvisin ilman kummempia mokia. tai ainakaan ne ei vielä eilen käyneet ilmi..

jeh, nyt mie meen aamupalalle. katoin tässä muuten samalla tota ballykissangelia ni kattooko sitä kukaan joka käy täällä? mihin se on hävinny se pappi? just viimeks se oli tuolla ja nyt siel on joku aussipoika. ja padraig, mihin se on menny? ihme sarja, pitäs aina olla kattomassa.