joo, telkkariotsikot jatkuu. nyt ei tullu mitään teksti-juttuja justiinsa joten tää on tekstitvstä - maukka avas telkkarin ja urkkas sieltä bb-juoruja. otsikko pitää mun luonnekuvauksen osalta paikkansa kyllä ;).

tajusin eilen illalla vasta että sekä

sukkasato.jpg

että

196241.jpg

ovat ohi. langaton lokakuu meni kunniakkaasti, yhtään lankaa en ostanut. itselleni siis. sukkasato meni hieman heikommin, sain aikaan tasan kahdet lasten sukat (lohduttavaa tietysti tietää että toukon varpaat pysyy lämpiminä =))..tästä syystä skippaan lapaskuun ja puuhailen mitä mieleni lystää. lokakuu meni muutenkin hieman heikosti valmiiden osalta..villapaitaki on edelleen kesken, oon tikuttanu noita hihoja jo kolme viikkoo..no oikeesti en oo koskenukkaan siihen viikkoon =D. blääh.

langattoman loppumisen tajusin prismassa, samalla ku tajusin että langoistakin saa alennusta 15%. vielä kun siellä oli niitä ihkuja 7veikkoja 3€/kerä ni siitä voidaan laskea että niitä ois saanu reilusti halvemmalla ku normaalisti. mut jotenki en vaan halunnu ostaa lankaa. en ymmärrä. en sitte ostannu.

jatkakaa halloweenia, mulla suu napsuu edelleen ja huomenna on se työvuorokin edelleen, että napsukoot. sitte raivostuttaa ku paimiossa on tullu lunta, hyvinkäällä tulee lunta, tampereella tulee lunta..mutta savonlinna pysyy lumettomana. murrrrrr.