neule nimittäin. tuo ikuisuuden kesken ollut fifi jatkaa hidasta etenemistään edelleen. teen sitä ihan sisulla. prkl ;).

noh, tän vuoden puolelle ehti kuitenkin vielä maukan villapaita. silmukoita on katseltu jostain vyötteestä ja tehty mittojen mukaan. maukka halus perinteistä mutta ei sileää, ja tiuka(hko)n neuleen. maukka on tyytyväinen, joten minä olen äärettömän tyytyväinen :). ainoahan tuo on, että nukkaantuu-kaantuu varmaan niin nopeesti että keväällä voi heitellä vesilintua. tehään ens talveks sitte uus.

kuva on onneton koska ilman salamaa tulee tärähtäneen näkönen ja salaman kanssa muuten vaan epämääränen. kyl tosta silti selvyyteen pääsee, ja ihan peruspaitahan toi on. (alla on muuten se joululahjainen paita. ja näköjään partaki on päässy kuvaan =D)

1172174.jpg

ostin muuten modan eilen, vitsi siel on ihanii mallei. haluisin nyt vaan tehä jotain tosi pientä, helppoo ja aivotonta. luultavasti sukat. satulta löysin THE huivimallin, mut en oo varma kuitenkaan jaksanko nyt just mitään niin vaativaa..ohjeki on enkun kielellä ja kaikkee..

moni on tehnyt tilinpäätöksen valmiista töistään, mä en taida nyt jaksaa kirjottaa niitä kaikkia. ja niin, sitä paitsi jos jotakuta kiinnostaa niin tuolla on tuo 'valmiit' sivusto ja kuvat on kaikki tuolla sivuilla myöskin. ainakin suurin osa. muiden kirjanpidosta opin että ens vuonna kirjaan kaikki grammat ylös, se on kiva sitte vuoden vaihteessa katsoa että paljonko sitä on kulutettu lankaa. jos se 10% tavote siihen mennessä täyttyis =D. nyt ei siis onnistunut. ois voinu mennä jos oisin ensinnäkin punninnu kaiken, koska ihan äkkiseltään ja ennen tota villapaidan punnaamista tulee mieleen 450 g kulutettua tai lahjoitettua lankaa. ja siihen päälle ku ois ottanu loppukirin.