Hei voi vitsi :). Kiitti ihan miljoonasti, tietysti synttärionnitteluista ja erityisesti kukkasista

ymmdaward.jpg

Selitys oli seuraavanlainen:

"Give the award to 10 people whose blogs bring you happiness and inspiration and make you feel happy about blogland. Let them know by posting a comment on their blog so they can pass it on. Beware you may get the award several times." 

eli

"Palkinnon voi jakaa eteenpäin 10 henkilölle, joiden blogit tuovat hyvää mieltä ja inspiraatiota ja tekevät elon Blogistaniassa onnelliseksi. Ilmoita palkinnosta heille kommentilla, jotta he voivat jakaa sitä eteenpäin. Varaudu siihen, että voit saada palkinnon useita kertoja."

Mähän meinasin tietysti alkaa itkee ku Satu anto tän mulle. Olin ihan ihmeissäni ja tosi otettu, koska tää mun loki on vaan semmonen mihin mä naputan..Ihanaa, kun joku viihtyy :). Ja vielä kun oli saanut saman, ihanan tunnustuksen myös Kirsiltä, Ammalta, Pipsulta ja Sannilta. Kiitos :). Mulla hirmusen hyvä mieli.

Kaikki te ootte mun listallani ja niitä suurimpia suosikeita. Lisänä tulee nopeesti kahessa sekunnissa mieleen kaikki loputkin (Kirsi siis kuuluu tähän kategoriaan) neuletapaamisihmiset (nehän on yksi?), tän vuotinen lahjottavani Tinxte, ihan ehdottomasti Nallu, tän vuotinen lahjojani Jonskulainen ja yks ihanimmista ihmisistä jonka oon tän vuoden aikana päässy tuntemaan. Teikku <3.

Täytyy tunnustaa että kaikki valinnat oli mulle helppoja. Vaikka mulla on hirvee lista suosikkiblogeja, ni nämä on ne, mitkä luen silloin ku mulla on KIIRE enkä ehdi mitenkään lukea kaikkia. Oikeestaan Kassi-Alma kuuluis kanssa tähän porukkaan, mutta tuoli nyt mieleen kaksi sekuntia myöhässä :).

Suuret kiitokset siis myös onnitteluista! Mä en sen takia pitänyt perinteisiä arpajaisia että (ensinnäkin oon niin huono kävelemään tohon postille asti =D) mua vähän ärsyttää ihmiset jotka ei oikeesti ikinä ees käy jossain blogissa - no vaik täälä ;) - mut silti osallistuu kaikkiin arpajaisiin. Mä en oikein..noh, enpäs mee tähän sen syvemmin vaan ilmoitan että arpajaiset pidettiin noin kaksi sekuntia sitten kaikkien onnittelijoiden kesken.

Maukka toimi satunnaislukugeneraattorina ja ilmoitti ensin että palkintoja tulee tälläkin kerralla lähtemään kaksi kappaletta.

Onnea, Sinikka!

Onnea, Amma!

spostia saa laittaa, kiitos ;).

***

Mitäs vielä? Puhutaanko neulomisesta? Mä oon saanut kulutettua lisägrammoja, kokonaiset 62 g Ainoa meni Maukan pipoon. Ne jotka on nähneet sen paidan ja kämmekkäät, voivat kuvitella pipon. Ihan perus. En jaksa kuvata nyt koska meiän kämppä on pilkkopimee.

Apaut 50 g jämiä meni kummitytön pakettiin. Sitä en voi esitellä, koska se kummitytön äiti-utelias käy täällä urkkimassa aina sillon tällön. Esitellään se sitten ku on perillä (joka edellyttäis sitä että sen pistäis postiin..) ja kerrotaan sitte samalla mitä sen kummitytön utelias äiti saa synttärilahjaks. Menevät näppärästi samassa paketissa kun ovat syntyneet ihan vierekkäin.

Eli ei kuvia tänään.

SNY:stä..pohdin vielä osallistumista. Jostain syystä en ole varma haluanko. Ilmottautumislomake on täytetty kyllä, katsotaan lähetänkö sen. Kaulahuivikaverin tiedot tuli spostissa..täytyy miettiä mitä sitä tekis. Luultavasti jotain yksinkertasta on pakko tehä että saan ajallaan tehtyä, tässä kun on kaikennäköstä projektia päällänsä ihan ennestään. Täytyy ensin käydä siellä blogissa ihan ajatuksen kanssa tutkimassa.

***

Viikonlopusta vielä. En tajuu että kahen päivän vapaa voi saada aikaan niin rentoutuneen olon. Saatiin pitkästä aikaa olla yhessä. Nukkua pitkään ja vielä päikkäritkin, pussailla, halia, saunoa, pelailla, olla vaan, ottaa pari bisseä, pussailla ja käydä ulkona. Mielettömän hyvä olo.

Huomenna on Vimpulan eläinlääkäri heti aamusta..sitte mä joudunki taas päiväunille ku ois pari yötä töitä. Sitte koittaakin piiiiitkä vapaa, eli to on nukkumapäivä (pääsen siis töistä sillon klo 06:00) ja pelasu on vapaita. Saanen vieraita. Ainaki Suvin ja Toman. Nimpasta ja Netasta en tiedä. Ihanaa.

Niin, ja huomenna meil on 3-vuotispäivä Maukan kanssa. Se on mieletön tunne ku tajuu että me ollaan tunnettu jo 8 vuotta, seurusteltu 3 ja mä rakastan vieläkin ihan hirveesti, ja mua rakastetaan takas ihan yhtä kovaa. Ihanaa.