niin sitä taas löyty yhtä jos toista. enstennäkii aivan mielettömän hieno idea, pohjalla ajatus 'toisen roska on toisen aarre'. kunnia kuuluu tanjalle. puhun siis tästä:

1171138.jpg

sinne saa siis vallan vapaasti ilmoitella tavaroitaan, joista haluaa päästä eroon pääasiassa postikulujen hinnalla tai vaihtokauppataloudella. ihana idea. minä jo odotan postia ja oon lähettämässä tarpeettomia tavaroita eteenpäin. ens viikolla koitan oikein tutkia tarkemmin että mistä kaikesta luopuisin.

samaten, tanjaa kiitetään oikein hauskasta ajatuksesta:

Photobucket

postiahan on aina mukava saada :), tarkotus on siis tuon kuukauden aikana lähettää parilleen 3 postikorttia. ihmiset lähettelee muuten ihan liian vähän kortteja tai kirjeitä nykyään. no sitte, jotta päästäis vähän langoistakin eroon ni otin huvikseni tanjan kolmannenkin idean iloisena vastaan:

Photobucket

(katja joko sie oot mukana?)

mitäs sitte..siinäkös se oli se tämän vuoden avaus ;).

täällä

taaaaa.jpg picture by Bellblue_2007

on menossa kassikuukausi. mun kassi-inspiraatiot tulee yleensä vasta keväämmällä, joten saattaa olla että tämä jää väliin. vaan ei tuota koskaan tiedä, se on se novitaki vasta tulossa ja en oo vielä käyny kurkkiin että onko siellä miten kasseja..

gse_multipart62836.jpg

virkkausringissä on kova pohtiminen päällä. aion osallistua joka tapauksessa, virkkuun lisäys kuuluu vuosisuunnitelmaan.

***

siinäpä sitä. jos sitä hetken lepäisi ni jaksais vielä ens yön töissä.