Kirjottelin aiemmin piiiitkät pätkät ja päätin sitte ihan huvikseni tuhota koko tekstin ku piti tallentaa..nais. En nyt sitte tiiä tuleeko puoliakaan niistä (tuiki tärkeistä ;)) asioista muistettua tähän mutta.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Ainakin me käytiin kaupassa. Kirja-alessa. Ihan vaan kattomassa josko sitä jotain tarttuis mukaan. Tarttu sieltä jotain pientä. Ensinnäkin löysin sen kummipojan lahjan (joo, se on se sama minkä piti olla perillä jo viime viikonloppuna mutta tiedättehän, parhaat yllätykset…) niin, siis kummipoikani on luonnollisesti vallan innoissaan tulossa käymään täällä, koska meillä on ihka oikee linna J. Nino on muutenkin siinä iässä ja sen luontonen, että tykkää oppia asioita. Jouluna se sai dinosauruskirjan, toivottavasti on ollut mieleen ja jotain on opittukin.

 

No mutta, linna ja meidät ja oppiminen yhdistettynä, ostin ’Gunillan vieraat’, joka on siis linnasta kirjoitettu ja linnassa kuvitettu satumuotoinen opus. Vaikee selittää. Sen verran huomasin Savonlinnalaistuneeni, että kirjasta löyty useampikin tuttu kasvo. Mä en oo ihan varma että tykätäänkö tosta kirjasta, mutta mukana lähti myös tikkareita =D että ei niin pahaa ettei jotain hyvääkin.

 

Samaisesta Infosta löytyi parit ääriviivatarrat, yksi lahjuskirja josta kertonen myöhemmin lisää, ja tämä paperikirja:

 

1217555.jpg

 

Mulla on entuudestaan joku paperikirja, se ei oo kovin hyvä. Tai sieltä saa kyllä ihan kivoja vinkkejä jos tarviaa, mutta lähes kaikkiin tekeleisiin tarvitaan jotain metallisabloneita tai nuuttausvälineitä tai muuta vastaavaa rekvisiittaa jota tää ei omista. Tää minkä nyt ostin, on ihana peruskirja. Siin on opastettu kaikki paperin tekeminen (ohjeet mallia for dummies, ihanaa) ja muutkin paperimössötekniikat joita mä en oo koskaan harrastellu. Tykkään.

 

Siinä ku käveltiin toiselle puolen katua toiseen kirjakauppaan, ni valitin Maukalle sitä että neulekirjat ei oo koskaanikinämilloinkaanmissääntapauksessa alessa. Se symppas mua täydellisesti, koska se tykkää ite lukee historia- ja tietokirjoja ja se on toinen laji jota ei alennuksissa näje. Mä jouduin peruu kaikki pahat puheeni ku kävelin Suomalaisen ensimmäiseen alepöytään:

 

1217584.jpg

 

OH! Mä oon ollu niin pitkään niin kateellinen kaikille keillä on toi kirja, ja nyt se on mullakin. Siellä on pari juttua jotka on menossa puikoille heti, eli parin pikkuprojektin jälkeen. Ehkä maaliskuussa siis. Toki kävin kurkkimassa myös ’oikealla’ neulekirjaosastolla ja sieltä löysin Kirsin, joka löysi tämän kirjan:

 

1217616.jpg

 

ja koska Kirsiki ni mäki, ihan vaan ettei pääse katkeruus yllättämään. Hyvä kirja, paljon pintaneulemalleja ja pitsimalleja ni pääsee soveltamaan miten ikinä tahtoo. Siellä tais olla myös jotain sellaisenaan puikoille hyppäävää, nyt en ihan muista.

 

Tokmannilta kävin myös lankaa siihen huivivaihtohuiviin. Tietty mä unohdin ennen lähtöä katsoa mun parini inhokkivärilistan, mutta kuvittelin että muistan. No voitte sit varmaan arvaa et mä ostin just tasan sitä inhokkiväriä. Eipä siinä, voin tehä siitä itelleni huivin..khih.

 

Vimmu on lääkekuurilla. Tänään tais tulla syötyy liian huonosti ennen lääkkeen ottoo ku tuli sitte oksu. Vähänkö sitä nolotti:

 

1217548.jpg

 

On täällä muuten neulottukin, ja luettu kommentteja, niistä huomenna :). Jos tällä kertaa tallentais eikä tuhois..