mutta ensin jotain ei minun tekemääni. taannoin lupasin parempia kuvia anittan lähettämästä tipukassista ja siitä postimerkistä johon ihastuin ja jonka sitten sain :). nyt vihdoin ja viimein olen onnistunut ottamaan hyviä kuvia molemmista. tästä kuuluu kiitos sille, joka kehotti kokeilemaan kukan kuvan painamista. kaivan nimen myöhemmin, nyt netti tökkii niin ettei pysty avaamaan ie:tä kahteen kertaan päällekkäin. noh, tässä siis se suloinen tipukassi, joka kuulemma onkin rahasalkku - ja aivan oikean kokoinen minun rahasalkukseni, sinne nimittäin mahtuu juurikin koko 1€:n omaisuuteni:

536622.jpg

se pönöttää taas sen tutun pankkikorttitaskun päällä :). sitten se postimerkki:

536578.jpg

vitsi mä tykkään tosta! eikö olekin hyvä kuva :), vaikkakin hieman heikosti rajattu mutta kun toi kuva oli se pääasia. siis toi kuva mikä on tossa postimerkissä..ajattelin alkujaan lykätä ton johonki korttiin mutta kun se jotenki on niin mun olonen että en ehkä raaski siitä luopuakaan. katsotaan nyt mitä sille tapahtuu.

sitte niitä tekemisiä..heini ja pasi muutti yhteiseen pesään kaikkien näiden vuosien jälkeen. <3 vähänkö ne on sulosia. lähtettiin me niille sitten tuparipaketti:

536598.jpg

yritin kasata sinne kaikkea edes vähän tarpeellista, heini kun ei järin perusta turhasta tavarasta. jotain turhaa sinne oli silti pakko väsätä..tai ei turhaa :), anteeksi. jotain, joka ei varsinaisesti täytä käyttötavaran vaatimuksia. puputsi. kiitos nallulle ohjeesta.

536591.jpg

tämä puputsi on huopainen ja hieman surullisen näköinen se oli lähtiessään, mutta lienee jo piristynyt..? lopputavarat olivat pupu-sarjaa. tyynyliinoja kaikki tarvitsee:

536615.jpg

nämä oli ensimmäiset tavarat muuten jotka lähti maailmalle lapun kanssa. lappu ei ole noin pahasti vinossa (eihän?), ainakaan mä en huomannu. kuva lienee hassusti otettu..tyylikkäässä kodissa tulee tyynyliinojen sopia yhteen patalappujen kanssa:

536608.jpg

on sitten keittiössäkin puputunnelmaa :). vieläpä paketista löytyi puputonta aluetta: muutama leffalahjakortti ja hauskat (?) kesäpelit molemmille, semmoset frisbee-jojot. aluks laitettiin vaan yks sinne pakettiin mut sitte me tajuttiin et nonni, niillehän tulee tappelu siitä. ois se kauheeta aiheuttaa sitte tuparilahjalla pelkkää eripuraa ni on nyt sitte molemmille oma. kortin virkaa ajoi ensimmäinen tekemäni maze, mallia pupu:

536595.jpg

se on mynthon-askin kanssa että sitä kokoluokkaa taas selviää itse kullekin. mukava ja helppohan tuo oli tehdä, samassa ajassa melkein tuli ku korttikin. kannet päällystin silkkipaperilla..ensin ryttäsin ja sitte suoristin ja sitte liimasin. kirjan sivut on täytetty koti-aiheisilla sananlaskuilla ja sanonnoilla, kuvilla ja sen semmoisella. piilotaskuihin lykkäsin kaikkea hölmöä - alennuskupongin visulahteen, pupun (tietysti :)) ja viimeiseen kirjeen. semmoinen paketti. aa, ja tais siellä olla vielä pari tikkaria..kyllä.

lauantaina se oli jo perille mennyt - ärräpakettina siis lähetin - ja kovin tuntuivat tyytyväisiltä vastaanottajat. hyvä homma :).

neulonutkin olen. kahdet salaiset asiat on puikoilla, yhet yhelle ja toiset toiselle ;). pipoja mä oon innostunu tekemään. ne menee myynti-osioon kaikki. niitä on kiva tehdä ja niistä tulee väkisinkin kauniita. sinne tulee sitte kokonainen pipo-mallisto ku kaikki valmistuu kokonaan.

en tiedä mitä on tapahtunu, mutta nyt en tosiaan löytäny ku yhden pipon..mä lykkäsin ne valmiit ihanuudet johonkin, laitoin vielä ajatuksen kanssa että ei vaan mee likasiks..ku ne ei siis mahtunu tohon mut valmiiden tavaroiden koriin, jossa niiden paikka oikeesti olis. no mutta. yksi kuitenkin, ihan tavallinen puuvillapiponen:

536621.jpg

nyt on otettava puikot hetkeksi käteen, pitäis saada toi toinen mikä on toiselle, ni tänään valmiiks. ton yhen - mikä on siis sille yhelle - ehdin tehdä ens viikollakin vielä. on taas vapaapäivät aika tiukilla. tänään täytyy vielä käydä töissä hoitamassa viimeset velvollisuudet.